keflex first trimester

Uutisia

Pikalaina


Pikalaina on lainaamisen yksi muoto, jossa tehdään henkilökohtainen sitoumus maksaa laina takaisin yleensä lyhyen ajan sisällä. Lainan lopulliset kustannukset ovat maltilliset, koska lainaa tarvitaan vain joksikin aikaa. Pikalaina on hieman erilainen, kuin pikavippi, koska laina aika on pidempi ja lainamäärä on suurempi.

Pikalainaa voisi harkita esimerkiksi yllättävää hieman suurempaan rahan tarpeeseen, kuten vaikkapa rikkoutuneen pesukoneen tai astianpesukoneen hankintaan. Kukapa meistä ei haluaisi korvata näin tärkeän laitteen mahdollisimman pian. Pesukoneet ja vastaavat valitettavasti kuitenkin maksavat halvimmillaankin useita satoja euroja ja aivan pelkkä satasen laina ei siihen riitä. Kodinkoneliikkeet ovat pullollaan tarjouksia varsinkin esittelykoneista saa usein hyvät tarjoukset. Eihän esittelylaitteita oikeasti voida esitellä laittamalla sinne pyykit.

Vuosittain tuhannet suomalaiset hyödyntävät pikalainojen mahdollisuutta selvitä yllättävistä hankinnoista.

 

Aikoinaan ainut tapa saada lyhytaikaista lainaa oli lainaaminen sukulaisilta, vippaaminen kavereilta tai niin sanotun vekselin saaminen pankilta. Kyseessä ei ollut mikään kätevä pikavippi, vaan aikaisemman pankkisuhteen perusteella pankinjohtajan myönnöstä annettava vippi. Näitä vekseleitä yleensä jouduttiin hakemaan hattu kourassa ja pankki otti summan suoraan seuraavan palkan päältä.

Onneksi emme ole enää ahneiden pankkiirien armoilla, vaan markkinoilla on useita uusia rahoituksen muotoja.

Maailma muuttuu yksi lainanmyöntäjä kerrallaan…

Muistathan, että kaikki lainat löydät vertailtuna suuresta vippivertailustamme.

Vastaa