keflex first trimester

Uutisia

Pikavippi tasoittaa arkea

Pikavippi auttaa arjen yli

Henkilökohtaisen talouden pyörittäminen on monesti, kuin yrityksen pyörittäminen. Juoksevat kulut, odottamattomat menot ja ennakoimattomat tilaisuudet muuttavat suunnitelmallisimmankin talouden hetkeksi ylösalaisin.

Miten oman talouden muutoksiin sitten voi varautua? Säästäminen on luonnollisesti yksi vaihtoehto ja erittäin suositeltava sellainen. Valitettavasti se on myös ylellisyys, joka on vain osalle mahdollista. Pieni palkka, korkeat juoksevat kustannukset, epävarma työtilanne tai ajautuminen tilapäisesti sellaiseen ahdinkoon, että siitä ei tunnu olevan ulospääsyä. Yritä siinä sitten säästää.

Lainaaminen tutuilta on meille suomalaisille erityisen vaikea pala. Kukapa haluaisi myöntää taloudellisen, vaikkakin hetkellisen, alamäen osuneen kohdalleen. Ylpeytemme saa meistä otteen ja tilanne saattaa pahentua huomaamattamme. Raha-asiat kannattaa pitää aisoissa ja laskut on maksettava ajallaan tai voimme muuten aiheuttaa pitkäaikaista päänvaivaa itsellemme. Välillä on vain tunnustettava, että tarvitsemme apua. Tutuilta ja sukulaisilta pyytämisen sijaan kannattaa harkita pienen vipin hakemista ja sillä tasoittaa tilapäistä ja akuuttia rahantarvetta. Pikavippi on nykyisin varsin suosittu talouden tasoittaja ja varteenotettava keino välttää joutumasta tilanteeseen, jolloin rahat ovat täysin loppu.

Pieni pikavippi voi todella auttaa pahimman yli ja saamaan talouden pystyyn joutumatta syömään kengännauhoja.

Vastaa